HERFST SESSIES THE PLANT PHARMACY


Ik ben verheugd aan te kunnen kondigen dat er weer twee nieuwe Plant Pharmacy sessies op de planning staan en wel op zondag 20 oktober bij Klein Geluk te Heemskerk en 16 november bij FOAM catering in Den Haag.

Planten ademen, voeden en genezen ons. Ze verdienen een hoofdrol in ons leven. Met The Plant Pharmacy sessies hoop ik de spotlight te schijnen op een prachtig en oeroud verhaal. Een verhaal over de kracht van planten en hoe plantaardige voeding als planetair dieet ons de antwoorden kan bieden op grote wereldse vraagstukken. Met de dieren aan onze zijde en planten op ons bord kunnen we op gebied van dierenleed, klimaat en menselijke gezondheid een hoop positief verschil maken. Het enige wat we daarvoor hoeven te doen is ons openstellen voor de wondere wereld van het plantenrijk en al dat zij ons te bieden heeft, en wij haar. Planten zijn ons rechtmatige voedsel en medicijn en kunnen ons terugbrengen naar de kern van ons bestaan.

Tijdens zo’n sessie van 2,5 uur krijg je van mij een beknopte introductie in de wondere wereld van kruidengeneeskunde in de stijl van mijn boek The Plant Pharmacy. Ik zal vertellen over mijn meest dierbare kruidenvrienden, hoe je deze kunt inzetten bij een uch en een kuch, en hoe je simpel en eenvoudig je eigen kruidenapotheek samenstelt. Uiteraard zullen we focussen op de herfst, die dan in volle gang is, en de aankomende wintermaanden. Tevens maak je een krachtig elixer met kruiden passend bij jouw karakter en hoe je je op dat moment voelt, en stel je je eigen persoonlijke medicinale thee samen. Maar deze beide keren is er meer.

Sluitend aan de sessie volgt een heerlijke plantaardige lunch (glutenvrij bij Klein Geluk). Dus waar we eerst met onze neus in de geneeskracht van planten duiken, kunnen we ons daarna tegoed doen aan hun heerlijke, voedende kracht. Ga je met me mee op kruidenavontuur?

Meer info

20 oktober Klein Geluk te Heemskerk van 10.00 – +/- 14.00

16 november Foam Catering te Den Haag van 11.00- +/- 15.00

Prijs: €65,- incl. BTW. Dit is inclusief thee, een lekker plantaardig snackje (glutenvrij bij Klein Geluk), materiaal voor het maken van een kruidenelixer en je eigen medicinale thee en aansluitend een heerlijke plantaardige lunch (tevens glutenvrij bij Klein Geluk).

Aanmelding:
Aanmelden Voor Heemskerk: via info@kleingelukontbijtenlunch.nl. Voor deze locatie zijn maximaal 15 plaatsen beschikbaar. Het event gaat door bij minimaal 11 aanmeldingen, dit wordt uiterlijk 7 dagen voor de startdatum bepaald. Let op: vol is vol, dus meld je snel aan!

Aanmelden voor Den Haag: via thekitchen@foamcatering.nl. Voor deze locatie zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar. Het event gaat door bij minimaal 11 aanmeldingen, dit wordt uiterlijk 7 dagen voor de startdatum bepaald. Let op: vol is vol, dus meld je snel aan!

Extra: Tijdens de sessie kun je bij mijn boek The Plant Pharmacy aanschaffen en laten signeren. De prijs van het boek is 25,99.

In geval van annulering: Bij annulering binnen 48 uur na boeking geldt een restitutie van 100%. Bij annulering meer dan 7 dagen voorafgaand aan de startdatum geldt een restitutie van 50%. Vanaf 7 dagen voor de startdatum geldt er geen restitutie.

Geen reacties

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.