SESSIE THE PLANT PHARMACY – 20 OKT TE HEEMSKERK


Ik ben verheugd aan te kunnen kondigen dat er weer een nieuwe Plant Pharmacy sessie op de planning staat en wel op zondag 20 oktober bij Klein Geluk te Heemskerk!

Planten ademen, voeden en genezen ons. Ze verdienen een hoofdrol in ons leven. Met deze sessie hoop ik de spotlight te schijnen op een prachtig en oeroud verhaal. Een verhaal over de kracht van planten en hoe plantaardige voeding als planetair dieet ons de antwoorden kan bieden op grote wereldse vraagstukken. Met de dieren aan onze zijde en planten op ons bord kunnen we op gebied van dierenleed, klimaat en menselijke gezondheid een hoop positief verschil maken. Het enige wat we daarvoor hoeven te doen is ons openstellen voor de wondere wereld van het plantenrijk en al dat zij ons te bieden heeft, en wij haar. Planten zijn ons rechtmatige voedsel en medicijn en kunnen ons terugbrengen naar de kern van ons bestaan.

Tijdens deze sessie van 2,5 uur krijg je van mij een beknopte introductie in de wondere wereld van kruidengeneeskunde in de stijl van mijn boek The Plant Pharmacy. Ik zal vertellen over mijn meest dierbare kruidenvrienden, hoe je deze kunt inzetten bij een uch en een kuch, en hoe je simpel en eenvoudig je eigen kruidenapotheek samenstelt. Uiteraard zullen we focussen op de herfst, die dan in volle gang is, en de aankomende wintermaanden. Tevens maak je een krachtig elixer met kruiden passend bij jouw karakter en hoe je je op dat moment voelt, en stel je je eigen persoonlijke medicinale thee samen. Maar dit keer is er meer!

Sluitend aan de sessie volgt een heerlijke plantaardige en glutevrije lunch van Klein Geluk. Dus waar we eerst duiken met onze neus in de geneeskracht van planten, kunnen we daarna ons tegoed doen aan hun heerlijke, voedende kracht. Ga je met me mee op kruidenavontuur?

Meer info

Datum & tijd: 20 oktober van 10.00 – +/- 14.00

Locatie: Klein Geluk te Heemskerk

Prijs: €65,- incl. BTW. Dit is inclusief thee, een lekker plantaardig en glutenvrij snackje, materiaal voor het maken van een kruidenelixer en je eigen medicinale thee en aansluitend een heerlijke plantaardige lunch van Klein Geluk. Dit dient vooraf betaald te worden.

Aanmelding: Aanmelden kun je doen via info@kleingelukontbijtenlunch.nl. Voor deze locatie zijn maximaal 15 plaatsen beschikbaar. Het event gaat door bij minimaal 11 aanmeldingen, dit wordt uiterlijk 7 dagen voor de startdatum bepaald. Let op: vol is vol, dus meld je snel aan!

Betaling: Na aanmelding via de e-mail, ontvang je een link om de betaling te voldoen. Let op: pas nadat de betaling is voldaan, is de aanmelding geldig. Bij minder dan 11 deelnemers gaat het event helaas niet door en wordt het geld terug gestort op je rekening.

Extra: Tijdens de sessie kun je bij Klein Geluk mijn boek The Plant Pharmacy aanschaffen en laten signeren. De prijs van het boek is 25,99.

In geval van annulering: Bij annulering binnen 48 uur na boeking geldt een restitutie van 100%. Bij annulering meer dan 7 dagen voorafgaand aan de startdatum geldt een restitutie van 50%. Vanaf 7 dagen voor de startdatum geldt er geen restitutie.

Geen reacties

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.