The Plant Pharmacy op Festival Der verbinding – 7 juli


Planten ademen, voeden en genezen ons. Ze verdienen een hoofdrol in ons leven. Op zondag 7 juli zal ik mijn verhaal over de kracht van planten en hoe plantaardige voeding ons de antwoorden kan bieden op grote wereldwijde vraagstukken delen op Festival der Verbinding. 

Dit nieuwe festival is onderdeel van Stichting De Groene Afslag. Met Festival der Verbinding wil de stichting even op de pauze knop drukken, ons even tot stilstand brengen in dit jachtige leven zodat we weer echt gaan luisteren, echt gaan zien, echt gaan ruiken en echt gaan verbinden. Dat is niet alleen heel hard nodig, maar ook een heel groots medicijn. Zodra we in verbinding komen met ons eigen lijf, met de ander en met de wereld om ons heen van zandkorrel tot madelief, van worm tot bij en van vis tot druppel oceaan zullen we onze relatie met al dat leeft herzien en vanuit een nieuwe intentie, stromend vanuit liefde en dankbaarheid, andere keuzes maken. Keuzes die bijdragen aan Moeder Aarde en al haar inwoners.

Het programma is echt te gek. Niet alleen ik ga spreken, er is nog veel meer te doen! Zo zullen bijvoorbeeld bomen muziek gaan componeren en zal een cello met meditatieve klanten de wereld tot rust brengen. Je kunt ook je eigen partydrug maken met planten uit de omgeving en zo je even natural high voelen. Of dans de stres uit je lijf en schud je billen los tijdens de Silent Disco. Dat en nog meer tijdens Festival der Verbinding – 7 juli – De Groene Afslag te Laren. Hier kun je je ticket(s) bemachtigen.

Hopelijk tot dan!

Geen reacties

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.