2019 & NIEUWE KRUIDEN WORKSHOPS

Er is zoveel waar ik met je over zou willen praten. Zoveel dat ik zou willen belichten en wat moet worden besproken. En tegelijk zijn sommige zaken niet bedoeld om te worden beschreven met woorden, ze zijn bedoeld om te worden ervaren, om te worden gevoeld.
Het verdriet bij het horen van een huilende moeder in de zuivelindustrie, verlangend naar haar pasgeboren baby die is weggenomen. Een traan van vreugde bij het lezen van groot nieuws over een melk- en vleesboer die vegan ging, omdat zijn ziel hem riep. De hoop en het potentieel gevoeld bij het zien van grote dingen die eindelijk aan het licht komen of de extase bij het proeflezen van een geweldig nieuw boek over het veganisme geschreven door mijn vriendinnetje Roanne van Voorst. Het is er allemaal en ik geloof dat we allemaal het potentieel hebben om dingen te zien voor wat ze werkelijk zijn wanneer ze niet via het gesproken woord worden gehoord, via het geschrevene worden gelezen of door de geconditioneerde geest worden geloofd, maar wanneer ze door het hart worden ervaren. En het is daar, waar ik geloof dat wij de potentie hebben om de wereld in een harmonieuze te veranderen. Een wereld waarin niemand hoeft te lijden en iedereen wint, omdat we geëvolueerd zijn als soort en handelen, spreken en schrijven vanuit onze essentie, vanuit compassie.

En het is daar waar ik geloof dat planten hun wonderen kunnen verrichten en hun helende krachten kunnen laten zien. Ik wens met al mijn hart dat deze volgende cyclus van een jaar meer inzicht zal geven in de verbondenheid tussen alle entiteiten en de waardigheid van alle wezens groot en klein.

Ik ga hier dieper op in tijdens de workshops over The Plant Pharmacy die ik geef bij Dille & Kamille. De eerste zaterdag van het jaar gaf ik de eerste en het was belachelijk geweldig en fantastisch. Samen met prachtige zielen gingen we op kruidenavontuur, onze harten vullend met de goedheid van planten. Alle D&K workshops zijn uitverkocht, maar nieuwe mogelijkheden hebben zich aangediend en met heel veel plezier kan ik je laten weten dat Plantastic Health Hub in Rotterdam staat te popelen om nieuwe aan te bieden! Surf dus snel naar hun site (hier!) om je ticket te bemachtigen! Ik hoop je daar te zien.

Veel liefs voor jou en een prachtig en liefdevol 2019!

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.