BOEKEN

'Planten ademen ons, voeden ons en helen ons – ze verdíénen een hoofdrol in ons leven.' - The Plant Pharmacy

HEKSENMONUMENT


Een belangrijk en nodig pamflet wordt op 1 juni 2023 gelanceerd. Een pamflet over een gruwelijke geschiedenis waar we vandaag de dag nog altijd grappen over maken. En ook een geschiedenis die raakvlak heeft met hoe we nog altijd met vrouwen, met de natuur en met de dieren omgaan.

DE JAARLIJKSE FAMILIE BBQ


En dan is het weer tijd voor de jaarlijkse familie-BBQ. Wat een heerlijk moment! Zeker als je ziet hoeveel plantaardige opties er tegenwoordig zijn om met een zuiver geweten volop te genieten van het samenzijn met familie en vrienden. Want wie eenmaal een dier van dichtbij heeft leren kennen, zoals wij het varken Sam en haar kinderen, die wil geen vlees meer op zijn bord.

FAMILY.EAT.PLANT.


Met FAMILY.EAT.PLANT. ontdek je niet alleen de allerlekkerste en leukste vegan recepten voor de hele familie en allerlei soorten families, maar lees je ook alles over de ervaringen én oplossingen van families die je zijn voorgegaan. Doe mee en ontdek de kracht van deze heerlijke, vegan ontdekkingsreis voor jou en je hele familie!

DOG.EAT.PLANT.


DOG.EAT.PLANT. is DE gids boordevol inspiratie, informatie, wetenschap en recepten om je hond op een veilige en liefdevolle manier te helpen overschakelen naar een plantaardig dieet.

MAN.EAT.PLANT.

Twee vrouwen die een boek voor mannen schrijven? Jazeker! Mijn goede vriendin Maartje Borst en ik deden het.

The Plant Pharmacy

In The Plant Pharmacy laat ik je zien hoe je het hele jaar door kunt profiteren van de bijzondere en geneeskrachtige werking van planten en kruiden. Ik neem je mee op reis door de seizoenen en zet je heerlijke, plant based gerechten voor. The Plant Pharmacy zit boordevol informatie over de benefits van planten en bevat meer dan 40 vegan recepten.

Groente uit Zee

Na het bijwonen van een prachtige en indrukwekkende lezing van oceaanbeschermer Dos Winkel in 2009 werd het mijn missie om de plantaardige keuken te verrijken met zeewier en deze bijzondere zeegroente op de Nederlandse kaart te zetten.

Plant Power

Er is een stille revolutie gaande in Nederland. Na De voedselzandloper zijn we ons opeens bewust van wat we eten, na Plenty weten we ook dat groenten heerlijk zijn. Plant Power is de ideale next step: ik neem je graag mee op een spannend plantaardig eetavontuur, en geef je zo een bijzonder kijkje in de keuken van jouw eigen lichaam!

Wat de pot schaft


Biologisch en diervriendelijk. Snel en eenvoudig! Wat de pot schaft is het kookboek voor iedereen die makkelijk en gezond wil koken. Van andijviestamppot tot spaghetti bolognese, snert, Elfstedenbliksem of Haagse bluf: eerlijke gerechten die zó op tafel staan!

Lisette in Luilekkerland

Sinds het verschijnen van Ecofabulous koken in alle seizoenen, werd ik steeds vaker gevraagd naar de recepten van mijn cupcakes en taarten.

NON*FISH*A*LI*CIOUS

NON*FISH*A*LI*CIOUS is in opdracht van The Sea First Foundation ontwikkeld: een kookboek met 50 heerlijke, visvervangende gerechten op plantaardige basis, onder het motto: ‘De smaak van de zee, maar dan zonder vis!’. Het boek is hét antwoord op de vraag hoe we als consument de oceanen kunnen beschermen.

10 WYS

Ons leven is geweldig, maar soms ook pijnlijk. Wat maakt liefde zo lastig? Hoe kunnen we betere keuzes maken? Hoe gaan we om met ziekte, ouderdom en dood. Hoe kunnen we mind blowing sex hebben en tegelijkertijd de wereld redden? Het is makkelijk om verward te raken!

Veggie in Pumps


Dit was DE gids voor een Ecofabulous leven in 2008 en mijn allereerste boek! Ecofabulous staat voor genieten in stijl met respect voor dier, natuur en mens.