Media

Dankzij vele journalisten, bloggers en tv- en magazinemakers is mijn verhaal over de plantaardige & Ecofabulous lifestyle, zeewier en The Dutch Weed Burger de afgelopen jaren de wereld in geslingerd. Meerdere jaren heb ik mogen schitteren in de lijst van de Trouw duurzame top 100 en heb ik voor mijn werk een aantal keer de Vegan Award in ontvangst mogen nemen, waaronder de allereerste in 2010. In datzelfde jaar ontving ik tevens de award voor Trendwatcher of the Year in de categorie duurzaamheid. Prachtige artikelen zijn verschenen sinds het begin van mijn carrière in 2006, waarvan velen de aanloop waren naar bijzondere samenwerkingen en projecten.

Hieronder een kleine greep uit de verschenen media zo vanaf 2015. Alles daarvoor heb ik verzameld in een mooie knipselmap thuis ;-).  Ik wil de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt vanuit het diepste van mijn hart bedanken, mede dankzij hen kan de wereld leren over die prachtige, liefdevolle plantenkeuken.