BEESTACHTIGE LEKKERNIJEN

Van Magnum V tot vegan Hema appeltaart. Van een geweldige MAN.TALK.PLANT. talk op Veggieworld, een overladen en ontzettend bevlogen klimaatmars gisteren tot vandaag de start van de Nationale Week Zonder Vlees. Het een volgt het ander op met een tempo die me aan de ene kant niet snel genoeg gaat en die ik aan de andere kant niet bijhouden kan. Ik kan alleen maar dromen waar dit heen gaat!

Dat voor velen deze week een start mag zijn, voor niet alleen een week zonder vlees, maar vooral voor een Leven Zonder Dierlijke Producten. Omdat dankzij de vele prachtige plantaardige alternatieven (of beter gezegd opvolgers) men zal ontdekken hoe mooi, gezond en lekker die vegan keuken toch is. Proost op de planten!

En om bij te dragen aan de inwijding van deze week delen Maartje Borst en ik hierbij met veel trots en dankbaarheid het resultaat van een leuke samenwerking met World Animal Protection Nederland, namelijk: TWEE BEESTACHTIGE FEESTELIJKE RECEPTEN, zonder dier en rijk aan plant. Dit naar aanleiding van het feit dat WAP nog twee non-vegan recepten op hun site had staan voor jarige jetjes en jopjes waarbij ze voelden en vonden dat het maar wat tijd was om ook die maar eens te veganiseren. En dat mochten wij doen. Wat een feest!

Zo langzaam maar zeker veganiseren we de hele wereld…

De recepten voor de KIEKEBOE CAKE & BOSDIERENTAART vind je hier. Geniet ervan!

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.