Botanische Cooling Aid


Diep geraakt voel ik me voor alle liefde en steun die ik ontving via persoonlijke berichten en belletjes mbt en reacties op mijn vorige bericht. Dit bericht ging over de dieren, over de toestand van deze wereld, en het was een van de weinige keren dat ik me echt verslagen voelde en besloot om dat hardop te delen.

Normaal kies ik ervoor om de weg naar binnen te gaan en mijn gevoelens te onderzoeken, ze te ontvangen, omhelzen om vervolgens met volle kracht weer voorwaarts te gaan. Maar deze keer niet. Het was een dag dat het allemaal te veel voelde en ik had echt even geen visie meer voor de toekomst.

Gelukkig was er JIJ om me daaraan te herinneren. Dat verandering aan het gebeuren is. Dat we middenin de transitie zitten. En ik met velen van jullie dezelfde dromen, angsten en liefde deel voor deze prachtige aarde en al haar inwoners.

Dus ik ontving jullie liefde, nam het op, vond nieuwe positieve energie en manifesteerde een aantal dingen. Één is een nieuw boek dat in de zomer van 2020 uitkomt welke een laagje afgedaald zal voorschotelen in het veganisme, en iets te maken heeft met … honden . Het tweede project zijn eigenlijk twee vegan boeken van andere prachtige mensen die ik zal ondersteunen. Het derde project is een ander vegan boek dat heel diep zal duiken in de wereld van co-creatie met de natuurlijke wereld om ons heen en de weg naar mededogen en last but not least zal ik werken aan een offline (en misschien online) cursus om dieper te duiken in wat het betekent om een mens te zijn, kruidengeneeskunde, het plantenrijk en veganisme.

En…ook de mooie plantenvrienden die me in de tuin omringen waren er en leerden me een aantal waardevolle lessen over de rand van de chaos waar we ons aan bevinden en hielpen me mijn hoofd koel te houden. Tegenwoordig drink ik veel botanische cooling aid. Wanneer moeder aarde ons de verwarmende zon laat zien, levert ze namelijk ook verkoelende bloemen.

Deze cooling aid wordt gemaakt door toe te voegen aan een schone fles: bloemen van kaasjeskruid, heemst, stokroos en goudsbloem + een beetje koud water (bloemen moeten onder staan) + gekookt water (+ een beetje citroensap of appelazijn voor houdbaarheid). In deze fles zit ook nog een beetje duizendblad bloem. Sluit af. Laat 12 uur staan uit de zon. Zet daarna koel weg. Drink dagelijks. Zeer ondersteunend, hydraterend en verkoelend. Het hielp mij zeker mijn hoofd en hart op de juiste plek te krijgen, zodat ik weer van dienst kan zijn.

Bedankt lieve vrienden voor het helpen herinneren en diepe dankbaarheid voor het plantenrijk.

Veel liefs, Lisette

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.