Zomer Golden Oldie Boeken Sale


Mega zomer sale in mijn webshopje. Waarom? Omdat ik hoop dat zoveel mogelijk mensen in aanraking kunnen komen met een bewust, duurzaam en plantaardig leven waarbij geld een zo min mogelijke barrière is. Het liefst zou ik alles gratis weggeven, maar ja ik moet die bio bam toch ook echt beleggen met pindakaas.Dus…

Nu in de aanbieding:

Veggie in Pumps

Veggie in Pumps – de golden oldie en mijn aller ALLER eerste boek. Dit was DE gids voor een Ecofabulous leven welke na An Inconvenient Truth van Al Gore handvatten gaf aan duurzaamheid in het dagelijks leven. Ecofabulous stond en staat nog altijd voor genieten in stijl met respect voor dier, natuur en mens. De informatie erin is natuurlijk verouderd, want inmiddels weten we zoveel meer en zijn er zoveel leuke adresjes bijgekomen. Wil je daarom een uitgebreide, uitgediepte moderne variant dan verwijs ik je naar ‘Dit is een goede gids’ van de geweldige Marieke Eyskoot. Ben je echter in een melancholische bui en vind je het leuk te weten wat TOEN hip en happening was op gebied van groen doen, dan is dit je gids.

Nu voor maar 7,50 in mijn in mijn web store (er zijn er nog maar een paar en houd er rekening mee dat er wel verzendkosten bijkomen)

10WYS

Ons leven is geweldig, maar soms ook pijnlijk. Wat maakt liefde zo lastig? Hoe kunnen we betere keuzes maken? Hoe gaan we om met ziekte, ouderdom en dood. Hoe kunnen we mind blowing sex hebben en tegelijkertijd de wereld redden? Het is makkelijk om verward te raken! Door onze wijsheidsspieren te trainen gaan we deze verwarring te lijf. In 10WYS (generatie Y + wijsheid) staan tien grote levensthema’s centraal, van sexualiteit, pijn en geld tot spiritualiteit en liefde. Ontketen je eigen WYSheidsrevolutie met een verfrissende mix van boeddhistische inzichten, praktische lifestyletips en heerlijke vegan recepten.

Tevens een golden oldie, maar de onderwerpen die worden behandeld in dit boek zijn nog altijd zeer actueel. Echt een parel dit werk. Gemaakt samen met beste vriend en held Geertje Couwenbergh.

Nu voor maar 6,50 in mijn web store (houd er rekening mee dat er wel verzendkosten bijkomen).

Wat de Pot Schaft

Onmisbaar voor de vegan starter. Wat de pot schaft (2012) is het kookboek voor iedereen die eenvoudig en vertrouwd plantaardig wil leren koken. Geen ingewikkeldheden, maar dat wat men kende van toen…Alles kan namelijk geveganiseerd worden, je moet alleen even weten hoe. En dan zul je zien. Je verliest niets, je krijgt er wel veel bij. Van andijviestamppot tot spaghetti bolognese, snert, Elfstedenbliksem of Haagse bluf: goed voer dat zó op tafel staat!

Nu voor maar 15,- in mijn web store (er zijn er nog maar een paar en houd er rekening mee dat er wel verzendkosten bijkomen).

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.