DAG MIJN LIEFSTE POOH

Lieve kleine Pooh-beer, mijn grote vriend, mijn grote liefde is op 2 maart 2021 thuis op mijn schoot heengegaan.

Mijn dierbare vriend Margarit troostte me met de wijze woorden dat zijn ziel niet meer in zijn kleine, oude lichaampje paste. En inderdaad, het was zijn tijd om dit aardse rijk te verlaten. En hoewel ik dit als waarheid beschouw en vervuld ben met dankbaarheid voor alle liefde die ik voor hem voel en de herinneringen die we delen, heb ik de tijd genomen en neem ik de tijd om het immense verdriet te verwerken over het verlies van dit wonderbaarlijke, buitengewone wezentje die mijn hart overwon en mijn leven heeft verrijkt.

Een grote dank aan allen die ons door de jaren heen zoveel liefde en steun hebben gegeven. Ik weet dat meneertje Pooh door velen geliefd was/is.

Later zal ik meer vertellen over onze reis en het proces, maar voorlopig leer ik eerst in deze nieuwe wateren te navigeren.


BYE BYE MY DARLING POOH-BEAR

Darling little Pooh bear, my big sweetheart, my One passed away in my lap and in the comfort of our home on Tuesday March 2 2021.

My dear friend Margarit consoled me with the wise words that his soul could not fit his tiny, old body anymore. And indeed, it was his time to leave this earthly realm. And although I know this as truth and am filled with gratitude for all the love I feel for him and memories that we share, I have been and am taking the time to process the immense grief I am experiencing over losing this miraculous, extraordinary being who took over my heart and enriched my life.

A deep thank you to all who have given us so much love and support over the years.
I know Mr. Pooh was/is loved by many.

Later I will share more about our journey and the process, but for now I am just navigating these new waters.

2 Comments
  • Emanuel
    Beantwoorden

    Heel, heeeel veel liefs en sterkte… ik weet hoe dol je op zo’n prachtbeestje kunt zijn. Een van mijn kattenlieverds gaat binnen niet al te lange tijd ook, al houdt ie het al veel langer vol dan verwacht.
    Het lijkt zo onmogelijk om zonder hem door te kunnen gaan, net als bij jouw Pooh. Je kunt alleen maar het ene been voor het andere zetten en soms ook gewoon even niet. Dat komt wel weer. Liefs xx

    11 juni 2021 at 20:40

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.