TDWB GOES AH

Dit bedrijf – The Dutch Weed Burger – is mij enorm dierbaar. We hebben veel meegemaakt, zij en ik. Ik ben dankbaar dat ik mezelf co-founder mag noemen en ben ontzettend trots op Mark Kulsdom en team. You made it!

Het was een uitdagende en avontuurlijke reis de afgelopen 9 jaar. Het bouwen van een bedrijf dat is geworteld in solidariteit met en liefde voor alle wezens, groot en klein, en deze prachtige planeet, is op zijn zachtst gezegd geen gemakkelijke taak. Het is iets buitengewoon ingewikkelds en moeilijks. Maar het is een proces dat vooruitgaat en terwijl je vooruitgaat, kom je opdagen en probeer je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

En toen ik niet meer kon, probeerde Mark het nog harder. Dus alle credits voor hem en het team, met name Dirk Hanekroot en Floortje Rasenberg. Mijn dank is groot voor het verder brengen van dit verhaal en product(en), verder de wereld in, met de volgende stop… Albert Heijn!!!!

Meer info hier.


TDWB GOES AH

This company – The Dutch Weed Burger – is so dear to my heart. We have been through a lot, she and I. But I am grateful to call myself her co-founder and extremely proud of Mark Kulsdom and team. You have made it. It has been a bumpy and challenging ride, the past 9 years. Building a business model rooted in solidarity with and love for all beings great and small and this beautiful planet is to say the least not an easy task. It is something extremely complex and difficult. But it is a process that moves forward and while moving forward you show up and try to be of service to the best of your abilities. And where I could not anymore, Mark tried even harder. So all credits to him and the team. Thank you for bringing this story and product further, out into the world, with next stop Albert Heijn!!!!

Read more….

2 Comments
  • OMG…wat tof dat de Dutch Weed burger eindelijk te koop is bij AH, ik eet de Dutch Weed burger al vanaf 2012 en eerlijk…het is nog steeds de lekkerste Vegan burger die ik gegeten hebt, dus ik ben heel blij. Maar vooral voor jullie want jullie waren de eerste met die heerlijke burgers. 🍔 Ik hoop dat hij heel succesvol wordt, maar daar twijfel ik niet aan, aan mij zal het niet liggen, ik ga vanmiddag al kijken of ik hem kan scoren.

    8 maart 2021 at 05:51

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.