MEELEZEN DE EIWIT LEUGEN

In het vrolijke boek de EIWITLEUGEN lees je, onderbouwd met 343 onderzoeken, over de enige wetenschappelijk bewezen leefstijl die je optimaal gezond houdt. Fysiek en mentaal.

WIL JIJ
Rust in je hoofd? Energie in je lijf? Vuur in je hart? Verbinding vanuit je ziel? Productiviteit in je handen? Zin in je dag? Het allerbeste voor je eigen lichaam, de dieren en de aarde? Op de allergezondste manier (meer) plantaardig eten?

Dit geluksboek gaat je helpen met een gezonder leven. Vol vertrouwen, verbinding en vreugde. Het gaat je nergens van overtuigen. Maar nadat je het hebt gelezen, wil je niets liever dan positief in beweging komen en meeschrijven aan een gezond verhaal over jezelf en de aarde.

DE BASIS VOOR DIT BOEK IS AFKOMSTIG VANUIT 3 PRINCIPES

  1. Wetenschappelijke resultaten vanuit meta-analyses en reviews. Oftewel: de onderzoeksmethoden met wetenschappelijk de meeste bewijskracht.
  2. Het compassievolle hart en eenheidsbewustzijn. We zijn allemaal verbonden met elkaar. Dat is niet zweverig. Dat is de natuur. Wat jij doet, doet er dus toe. Jouw keuzes hebben impact.
  3. Succesvolle topsport- en organisatieprincipes voor blijvende verandering.

Tijdens de totstandkoming van dit boek las ik mee, gaf ik feedback en was ik een sparringpartner voor Janneke van der Meulen.

Je kunt dit boek hier vinden.

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.