FEESTELIJK VEGAN FAMILIE MENU

Verwen al je gezinsleden en jezelf met dit heerlijke feestmenu voor kerst. De smaken en texturen die in deze recepten naar voren komen zijn vertrouwd en makkelijk verkrijgbaar. Perfect voor kleine en grote families en voor jong en oud, toegankelijk voor iedereen, en bovendien eenvoudig te maken.

Voorgerecht:

RODE KERSTSOEP MET CROSTINI

Deze soep is een heerlijk voorgerecht voor de hele familie. Niet te zwaar, geen moeilijke ingrediënten, wel rijk van smaak. De crostini met hummus van witte bonen maakt het helemaal af.

Vind hier het recept.
(scroll naar beneden voor de Nederlandse uitwerking)

 

Hoofdgerecht:

FEESTELIJKE WELLINGTON MET KERVEL WORTELTJES EN POMMES DUCHESSE

Deze wellington van plantaardige ‘kip’ is rijk gevuld met chique ingrediënten, de klassieke worteltjes en pommes duchesse smaken er heerlijk vertrouwd bij. Een overzichtelijk recept, je kunt de wellington en pommes duchesse eventueel al een dag van te voren maken (bak de wellington dan pas de volgende dag af). Hiermee maak je iedereen blij!

Vind hier het recept.
(scroll naar beneden voor de Nederlandse uitwerking)

Nagerecht:

WINTER WONDER DESSERT TRIO

Dit trio is een fantastische afsluiting van een feestelijk menu. De peren worden gestoofd in vlierbessensap, wat ze naast een prachtig diep-paarse kleur een heerlijke aromatische smaak geeft. In de cakejes flirten mandarijn en amandel met elkaar, het ijs erbij maakt het compleet.

Vind hier het recept.
(scroll naar beneden voor de Nederlandse uitwerking)

 

*Dit menu is tot stand gekomen in samenwerking met Green Protein Alliance & MAN.EAT.PLANT. De Green Protein Alliance is de maatschappelijke beweging die alle Nederlanders helpt terug te keren naar een meer plantaardig voedselpatroon. Leden van de alliantie zijn producenten als HAK, Zeewaar, GardenGourmet, Bonduelle, Rotterzwam, Alpro en retailers zoals AH en Jumbo. Het Voedingscentrum, stichting Natuur & Milieu en het Ministerie van LNV zijn drie van de kennispartners.
Voor meer informatie zie www.greenproteinalliance.nl en www.daarkunjeopbouwen.nl

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.