HARTENKOEK VOOR HET TROUWE HONDENHART

Na het succes van de reeds verschenen Magische Mr. Pooh’s* de vitaliteits- en weed power koek stond team Ell’s Petisserie met twee en vier benen te trappelen om een volgende variant te ontwikkelen. Dus dook ik met veel plezier wederom mijn kruidenatelier in en creëerde een hartverwarmende samenstelling.

Na succesvolle proefsessies met onze harige klanten ben ik verheugd te kunnen delen dat de alweer derde Magische Mr. Pooh’s nu al een groot succes is ;-).

Deze Hartenkoek is verrijkt met roos, rozenbottel, meidoorn (bloesem, blad en bes) en rozemarijn. Stuk voor stuk planten die hun geneeskracht door de eeuwen hebben bewezen, ondersteuning bieden aan het hart en bloed, en waar Meneer Pooh veel profijt van heeft gehad en Sven nu heerlijk van geniet.

Deze Hartenkoek is bij uitstek geschikt te geven aan je hondenvriend wanneer hij/zij wat extra hartenliefde kan gebruiken. Geef het als onderdeel van een goede dosis tlc. Indien je allerliefste snorhaar niet meer zonder kan, kun je de koek natuurlijk ook prima iedere dag geven, want wat zouden we zonder tlc moeten. Het is namelijk een snack die naast geneeskrachtige kruiden ook bestaat uit voedzame en natuurlijke ingrediënten.

Al met al een prachtkoek dus, waar menig hond al likkebaardend goedkeuring voor heeft gegeven. Voor hier meer informatie en bestellen.

*Ter herinnering en ere van mijn lieve Mr. Pooh die op 2 maart 2021 op 15-jarige leeftijd heenging, vroeg Ellen van Ell’s Petisserie mij samen met haar een bijzondere koekenlijn te ontwikkelen; de Magische Mr. Pooh’s. De Magische Mr. Pooh’s zijn verrijkt met allerlei bijzondere en geneeskrachtige planten. Planten waar Pooh zelf oud op is geworden en welke ik jarenlang met zorg uitzocht op basis van zijn behoeften.

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.