IN DE PODCAST VAN ANOUK HERMANIDES

In deze podcast verken ik samen met mijn dierbare vriendin Anouk Hermanides het potentieel van het veganisme, de antwoorden die deze levensstijl geeft op grote wereldse vraagstukken en de waarden die het vertegenwoordigt. En waarom het juist nu zo belangrijk is dat we overstappen op deze levensstijl, hoe het zit met de smaken uit vlees en kaas waar velen zo gehecht aan zijn, en hoe het komt dat er nog altijd gesproken wordt over ‘knuffeldieren’ en ‘productiedieren’.

Verder leggen we de verbinding tussen waarden uit het Christendom (Anouk woont in een Christelijk dorp en heeft veel te maken met Bijbelse uitspraken) als ‘gij zult niet doden’ en ‘heb uw naasten lief’ met de waarden uit het veganisme en waarom veganisme de praktische toepassing kan zijn van compassieliefde. Onze conversatie werd de ultieme kerstboodschap. Je kunt ons hier terugluisteren.

*Op de foto Anouk, Pooh en ik in haar achtertuin afgelopen lente. Als je denkt, wat een kekke pakskes hebben ze aan, we waren net klaar met yoga en was blij met mijn nieuwe trui gemaakt door niemand minder dan Anouk zelf, van prachtig eko katoen. Wist je al dat ze geweldige VEGAN t-shirts verkoopt? Ja ja, je vindt ze hier.
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.