Plant Powered Sessies


Zaterdag was de laatste Plant Pharmacy workshop in de Dille & Kamille reeks voor nu. Gelukkig houdt het hier niet op. Als je meer wilt weten over de geneeskracht van planten dan kun je natuurlijk van alles lezen en leren uit mijn boek The Plant Pharmacy en als je een botanische workshop wilt bijwonen waarin ik van alles vertel over mijn meest dierbare kruidenvrienden dan kun je terecht bij de twee workshops die gepland staan bij Plantastic Health Hub in februari te Rotterdam. Maar er is meer.

De laatste paar jaar heb ik veel verzoeken ontvangen om te luisteren naar, ondersteuning te bieden aan of advies te geven met betrekking tot een evenwichtiger leven op de kracht van planten en het starten van je eigen duurzame en holistische onderneming. Na vele jaren van training met mijn Taoïstische leraar, het beoefenen van medische Qi Gong en Yoga en het bestuderen van plantaardige voeding en kruidengeneeskunde, maar ook door te ervaren wat het betekent om een creatieve ondernemer te zijn in deze wereld en wat het betekent om ergens voor te staan en blijven staan, vond ik het tijd naar de tekentafel te gaan en het een en ander samen te laten komen.

En het is nu dat ik me verheugd voel omdat ik eindelijk drie diensten met je kan delen waar ik lang aan gewerkt heb. Een daarvan is de Plant Powered Inspiratie Sessie waarin ik luister naar, ondersteun in en feedback geef aan je verhaal, idee of bedrijfsconcept dat ten dienste staat van Moeder Aarde. De tweede is de Botanical Aid Kit waarin ik een kruiden-support pakket samenstel afgestemd op jouw behoeften. De derde is een Plant Powered intensive van privétijd en ondersteuning waarin we de diepte in zullen gaan, je jezelf even helemaal kunt onderdompelen en je 2 x in een prachtige botanische studio in het hart van Amsterdam zult overnachten.

Als je geïnteresseerd bent in een van deze diensten, neem dan vooral eens een kijkje in mijn webshop.

Ik kijk er naar uit om één op één samen te werken.

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.