RESTAURANT WEERSTAND

Op de dag dat we zomer uitzwaaiden en herfst indansten serveerden we een plantaardig 5-gangen diner verrijkt met geneeskrachtige kruiden uit de tuin van A. Vogel aan 50 gasten in Restaurant Weerstand. Het was een unicum, een match made in heaven.

Wat een eer dat Maartje Borst en ik een jaar geleden werden gevraagd om een menu voor dit prachtige restaurantconcept van A. Vogel te ontwikkelen ter ere van hun nieuwe Echinaforce immuunspray. Maartje, die dit als geen ander kan, ontwikkelde 5 rijke, explosieve en verfijnde gerechten met elk een weerstandskruid in de hoofdrol die ik heb uitgekozen op basis van vriendschap en ervaring, met uiteraard als ster in het midden die grote held en powerhouse Rode Zonnehoed aka Echinacea.

We zagen twinkels in de ogen van mensen wanneer ze naar de bordjes keken en hoorden oeh’s en ah’s wanneer er hapjes genomen werden. Dat is waar we het voor doen. Een zalvende ervaring van een maaltijd rijk aan plant met in onze harten de dieren die ermee gespaard en de groene helden die ermee gevierd worden.

Onze grote dank gaat uit naar Tosti Creative die dit prachtige concept uit de aarde toverde en ons inhuurde om de inhoud te verzorgen. Natuurlijk ook grote dank aan A. Vogel, we waren al gebruiker en fan, maar nu we uit en in hun prachtige tuin hebben mogen koken is de liefde tot grote hoogte gegroeid. En natuurlijk een hele diepe buiging naar mijn grote vriendin, collega en mede-activist Maartje Borst. Wat een feest en cadeau om naast haar te mogen staan.

Op een prachtig avontuur met dieren aan onze zijde en planten op ons bord.

Ps: natuurlijk hebben we ook Floral Nectar for Honeys laten vloeien en serveerden we de gouden dranken van De Peerdegaerdt en Wilderland.

Voor een impressie zie hier.

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.