NU TE BOEKEN: DE PLANTAARDIGE WANDELING

Zou je bomen en planten beter willen leren kennen?
Hun geneeskracht willen ontdekken?
Leren luisteren naar wat ze jou te vertellen hebben?
Onderzoeken hoe je jezelf kunt ondersteunen met deze helden?
Om vervolgens te leren hoe en wat je terug kunt geven? 

Dit en meer in de plantaardige wandeling.

 

HOE ZIET DE PLANTAARDIGE WANDELING ER UIT?

 • 1,5-2 uur wandelen verrijkt met kennismaken met en leren over diverse geneeskrachtige (en eetbare) planten (en bomen);
 • Op een gewenste plek (dit kan in Drenthe zijn waar ik woon, of op een andere locatie zoals je eigen tuin of omgeving);
 • Periode mei t/m november (tijdens de wintermaanden kan het ook, dan wordt het een ‘evergreen’ wandeling);
 • 1 op 1 of met kleine groep (maximaal 6);
 • Inclusief kruidenthee (die we maken van wat we oogsten) verrijkt met optie Floral Nectar for Honeys;
 • Prijs € 180,- (dus bij 6 personen komt het neer op € 30,- per persoon)
  + een reis(tijd)vergoeding (€ 0,42 cent per gereden km vanuit Drenthe retour);
 • Grotere groep? Geen probleem. Neem graag contact met me op;
 • Stuur me om te boeken graag een berichtje op mail@lisettekreischer.com;
 • Noot: Ik behandel/bespreek voornamelijk de planten en bomen waar ik zelf (en in het ondersteunen van mijn omgeving en dieren) veel ervaring mee heb.

 

WAAROM DE PLANTAARDIGE WANDELING?

Na het verschijnen van mijn boek The Plant Pharmarcy kreeg ik geregeld vragen over hoe je jezelf het beste kunt ondersteunen met kruiden. Ik merkte dat er een behoefte leek te bestaan om weer in contact te komen met de meer dan menselijke wereld zoals bomen en de groene wezens waarmee we omringd worden. Maar ook het verlangen om een natuurlijk pad te bewandelen ondersteund door de geneeskracht van planten en om een eigen kruidenapotheek samen te stellen.

Ik ontving de vragen en beantwoordde ze met liefde. Echter liep ik ergens tegenaan. De basis ontbrak. Iets dat voor mij zo vanzelfsprekend was, maar niet over te brengen viel via email of telefoon. Want hoe leg ik uit dat kruidengeneeskunde begint bij het ontmoeten van een plant? Hoe laat ik zien dat support van geneeskrachtige kruiden start bij het opbouwen van een relatie met de natuurlijke wereld? Hoe maak ik duidelijk dat liefde, waardering en gelijkwaardigheid het fundament vormen van wederkerigheid en dat van daaruit prachtige lessen kunnen volgen die ik niet kan delen, maar de planten en bomen wel?

Mijn missie met deze plantaardige wandeling is dan ook het belichten van ieders aangeboren, intuïtieve vermogen om samen te werken met de natuurlijke wereld. Waardoor je vele dierbare vriendschappen kunt leren sluiten met de leden van het plantenrijk. En waardoor je ontdekt dat ook in jou een geboren kruidenmens leeft. Ik kan je op weg helpen. Meer vertellen over de groene wezens die we tijdens onze wandeling ontmoeten. Je context bieden. De drempel verlagen. En je bovenal meenemen op een kruidig avontuur.

Dus loop je al langere tijd rond met een gevoel dat je meer wilt weten over hoe je jezelf kunt ondersteunen met de voedende en genezende kracht van planten? En voel je een verlangen om een innige uitwisseling te ervaren met de meer dan menselijke wereld? Dan ben ik er voor je met een een koffer gevuld met mijn eigen ervaring met de genezende en voedende kracht van planten en een grote dosis liefde voor Moeder Aarde.

 

QUOTES

Lisette haar kennis over de kruiden en haar unieke holistische visie maken haar zo’n docent die je maar eens per leven ontmoet.’
– Anouk Hermanides

Nooit meer eindeloos welbedoelde alternatieve websites en seniorenblogs uitpluizen om wat kruidenadvies te krijgen: Lisette is mijn herbal go-to place!’
– Geertje Couwenbergh

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.