FLORAL NECTAR FOR HONEYS

Floral Nectar for Honeys is een diep gouden honingachtig brouwsel gemaakt van onbespoten appels, peren, bietsuiker en seizoensgebonden kruiden. Floral Nectar is er in vijf verschillende brouwsels. Elk verrijkt met verschillende geneeskrachtige planten, vier zijn afgestemd op de seizoenen, en één bevat ze allemaal. De nectar is gemaakt van onbespoten ingrediënten. Geniet ervan zo vanaf een theelepel, in een kopje kruidenthee of bijvoorbeeld over een schaaltje warme pap.

Planten ademen, voeden en genezen ons sinds het begin der tijden. Het is dankzij hen en hun voedende en geneeskrachtige eigenschappen, dat wij hier zijn. Om onze eed om terug te geven aan de Aarde na te komen, hebben wij – vegan chef Maartje Borst, founder van De Peerdegaerdt Hèlen Sturm, ondernemer Joost Verbakel en ik – de ingrediënten voor deze nectar dan ook zorgvuldig gekozen. De hoogste kwaliteit medicinale planten die wij gebruiken, bieden bestuivers ook een feest voor hun reis over het land.

Wij geloven dat alleen door de daad van wederkerigheid de regeneratie van onze planeet kan plaatsvinden; op een manier dat wij, en de wezens waarmee we de Aarde delen, ondersteund kunnen worden.

Dus, hoe geven we terug? Door het land te laten rusten, door de bodem te voeden met plantaardige rijkdom, door voedsel te bieden aan de gevleugelde wezens en een veilige haven voor tweedekansdieren. We luisteren, observeren en leren van de natuur. Honing is van de bijen en niet van ons; wij consumeren biologisch, leven plantaardig en genieten van de zoetheid van het leven door onder andere deze heerlijke Floral Nectar te creëren.

Voor Floral Nectar for Honeys heb ik met veel plezier alle beelden verzorgd en de website met ondersteuning vormgegeven, evenals het verhaal.

Meer weten? Neem een kijkje op www.floralnectar.earth

Luister hier naar het gezellige gesprek tussen Helen, Chris Natuurlijk en mijzelf op Radio Rijnmond over Floral Nectar (vanaf 16 min 30).

En zie hier ons product schitteren in de uitzending van Binnenste Buiten.

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.