FOTOGRAFIE BEGELEIDING LOTS OF VEGA

De plantaardige keuken lonkt in smaak, geur, kleur en textuur. Er valt nog zoveel te ontdekken met deze keuken, en zowel voor de aarde, onze eigen gezondheid, als voor de dieren is het belangrijk een plantaardig dieet te omarmen. Voor de een gaat dat met gemak. Voor de ander is het een proces van steeds wat meer dier eruit en meer plant erin. En dat is waar Lots of Vega in schittert. Op een zachte, liefdevolle en kleurrijke manier neemt Lotte je aan de hand mee op een smakelijke reis, terwijl ze je laat kennismaken met de rijkdom en mogelijkheden van de plantaardige keuken.

Lotte had het boek al af. Geschreven in ‘corona-tijd’. Er stond zelfs een uitgever te springen, maar…zo was de feedback de fotografie moest dan wel overnieuw. En kwam het dat Lotte bij mij aanklopte. Met veel plezier heb ik haar vervolgens gecoached en ondersteund tijdens het herschieten van haar boek. Met veel enthousiasme nam ze mijn tips en trics ter harte en zag ik met plezier haar fotografieskills groeien. Het resultaat is er een om trots op te zijn! De fotografie is prachtig geworden. Dat is wat je zegt doorzettingsvermogen en spirit!

Over Lots of Vega

Gezond plantaardig* eten? Dit boek is de handleiding voor het maken van lekkere maaltijden boordevol groenten. De recepten zijn snel en eenvoudig te bereiden. Bij elk recept worden tips en variaties voor seizoensgroenten gegeven. Daarnaast zijn heel veel basisrecepten, zoals het maken van plantaardige burgers en spreads, helder opgeknipt in duidelijke stappen. Zo zie je dat er eindeloos veel mogelijkheden en combinaties zijn en kun je zelf de lekkerste creaties maken. Je hebt geen vlees nodig voor een complete en heerlijke maaltijd, dat is wat Lots of Vega jou laat zien.

*Dit boek is voor zo’n 90% plantaardig met hier en daar een zuiveloptie. Lotte’s talent is er een van bruggen bouwen. Ze kent haar lezer en weet wie ze wil bereiken. Stapgewijs en met verleidelijke recepten (met hier en daar wat zuivel) wijst ze de weg naar een uiteindelijk geheel plantaardige manier van eten. Ik ben zelf echter iemand van ‘the full monty’, alles meteen goed, zonder concessies, en werk normaal gesproken alleen voor volledig plantaardige initiatieven. Maar het leven is niet zwart/wit en nadat Lotte mij om hulp had gevraagd, heb ik hier goed over nagedacht en besloten haar te ondersteunen. Ik zie namelijk ook de waarde in van Lotte’s aanpak; stapje voor stapje en laagdrempelig met smaak. Wellicht is dat zelfs wel de betere manier.

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.