Nieuwe workshops & trainingen!

Afgelopen zomer werkte ik, samen met een aantal zeer speciale dames, in de tuin van Het Kruidenrijk, mijn opleidingsinstituut en tevens waar medicinale kruiden worden verbouwd. We hebben heerlijk geoogst en een aantal prachtige plant medicijnen gemaakt. We spraken, deelden, lachten, huilden en voelden alles wat gevoeld moest worden. We kwamen om te leren, we kwamen om het werk te doen, we kwamen om te geven.

Ik voelde me op mijn plek, zo tussen de planten. Ze voelen aan als oude vrienden. Vrienden die al zo vaak voor me hebben klaargestaan, bij zoveel gelegenheden en die zoveel geven aan de wereld. Hoe kan ik teruggeven? Hoe kan ik het werk doen dat gedaan moet worden, maar ook mijn eigen hart laten dansen. Hoe kan ik opkomen voor die die dat het meest nodig hebben zonder zelf mijn hart te breken en energie te verliezen.

Er zijn een aantal tools die ik tot mijn beschikking heb. Tools die ik kan gebruiken. Ik kan schrijven. Ik kan praten. Ik heb oog voor dit en dat. Ik kan een camera gebruiken en een weg vinden in de keuken die zo nu en dan lijkt te werken. Ik begin me thuis te voelen in het proces van het maken van boeken en het opzetten van dingen. Ik heb ervaring in het kick starten en runnen van bedrijven (waaronder The Dutch Weed Burger). Ik heb kruidengeneeskunde en Media Styling gestudeerd en een training gevolgd in Yoga & Ayurveda in Mexico. In 2001 maakte ik de omschakeling naar een geheel plantaardig dieet waar ik groot en sterk door ben geworden en heb me in voeding verdiept vanaf mijn 17e levensjaar. Ik voel een diepe liefde voor het dieren- en plantenrijk. En ik ben hier NU. Om dat allemaal tot uitdrukking te laten komen in een concept of vorm vanuit een plek van vrede, moet ik ook werk van binnen doen. Ik moet komen opdagen. Ik moet kijken naar mijn eigen gedachten, mijn gevoelens, hoe ik mijn lichaam beweeg, hoe ik mezelf voed en hoe ik om mezelf geef. Zonder de laatsten kan ik de eersten niet doen. Vandaar dat ik jaren lang innerlijk werk heb gedaan onder begeleiding van een Taoïstische leraar, trainingen heb gevolgd in Qi Gong en Yoga, en meditatie een belangrijk onderdeel is van mijn ontwikkeling. Het innerlijke en het uiterlijke. Het is een dans tussen de twee, een dans die ik nu zo’n 17 jaar dans en een die me heeft gebracht tot het ontwikkelen van veel concepten en nu een aantal workshops en trainingen die ik op een meer individueel niveau wens aan te bieden. Die laatsten met als doel een nudge te zijn om ook je eigen magische persoonlijke tools te ontdekken en ter hand te nemen om zo bij te dragen voor het grotere goed. Het aanbod vind je hieronder. Ik hoop dat je je ertoe aangetrokken voelt en als je vragen hebt, stuur me graag een berichtje!

Het aanbod

The Botanical Aid Kit – een privé consult en botanische ondersteuning

Plant Powered Intensive – een 2-daagse privé workshop

Tevens heb ik een mooie Plant Pharmacy workshop ontwikkeld. Deze heb ik inmiddels een aantal keer gegeven bij Dille & Kamille en Plantastic Health Hub. Wil je deze workshop volgen? Houd dan mijn social media in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief (zie homepage).

2 Comments
  • Wietske Ypma
    Beantwoorden

    Hoi Lisette. Ik wil me graag aanmelden voor een workshop. Weet alleen niet welke. Kun je data doorgeven?
    Alvast bedankt!

    13 september 2018 at 12:51

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.