Plant Power

Er is een stille revolutie gaande in Nederland. Na De voedselzandloper zijn we ons opeens bewust van wat we eten, na Plenty weten we ook dat groenten heerlijk zijn. Plant Power is de ideale next step: ik neem je graag mee op een spannend plantaardig eetavontuur, en geef je zo een bijzonder kijkje in de keuken van jouw eigen lichaam!

Plant Power is een nieuw handboek voor je dagelijkse inspiratie aan gezonde voeding. Dit lijvige kookboek onthult 96 van mijn favoriete recepten, waarmee je elke dag eindeloos kunt variëren. De vier seizoenen geven je eetpatroon meteen houvast, want Moeder Aarde is pretty ingenious! Slurp jezelf prachtig met de beauty berry booze, hap in de enige echte Dutch weed burger en je voelt het meteen: the power of plants!

Aan de slag!
Lijkt het je te lastig om 100% plantaardig te eten, krijg je veel negatieve reacties uit je omgeving als je vertelt dat je geen vlees meer eet, ben je lui, denk je dat het niets uitmaakt, dat het duurder is, dat het te veel tijd kost, dat het niet gezond is of wat dan ook? Het enige wat ik daarop kan zeggen is: “I hear you!” Met dit boek wil ik je helpen en inspireren om de prachtige mogelijkheden van deze keuken te integreren in je dagelijks leven en je zo op weg te helpen naar je natuurlijke gewicht!’

MEDIA & REVIEWS

Groene Meisjes
Bluebelle
Healthy Beauty Mind
Green & The Cities

Plant Power
Auteur: Lisette Kreischer
Prijs: € 24,99
ISBN: 9789047203438
Noot voor de redactie: Neem voor een interview, beeldmateriaal of meer informatie over het boek contact op met Uitgeverij Kosmos, via promotie@kosmosuitgevers.nl, tel: 088 700 2648.

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.