PUPCAKES

Maartje Borst en ik posten iedere vrijdag zoals je wellicht weet een heerlijk vegan recept op onze blog MAN.EAT.PLANT. Nu beweegt er natuurlijk veel en we hebben onze geest laten afdalen mbt tot de nieuwe realiteit waarin we ons bevinden en om het te zeggen met de woorden van Zach Bush: We zijn ‘er sterk van overtuigd dat er veel bandbreedte is van het collectieve menselijke bewustzijn dat wordt besteed aan dit onderwerp’ dus we gaan er niets aan toevoegen behalve een paar dingen:

1. Mark heeft gisteren een krachtig artikel op The Dutch Weed Burger blog geplaatst dat voor ons alles zegt.

2. We zijn er niet helemaal zeker van of we onze vrijdag posts de komende periode kunnen voortzetten, maar we zullen ons best doen om gemakkelijke en heerlijke plantaardige inspiratie te bieden, misschien via onze verhalen op IG.

3. Omdat we nu veel verdriet op sociale media zien (begrijpelijk), dachten we dat dit recept misschien een beetje zou kunnen opvrolijken. Gewoon omdat een glimlach zoveel voor jezelf, je lichaam en de wereld om je heen kan doen.

We hebben deze Pupcakes gemaakt voor World Animal Protection Nederland. Mocht je centjes over hebben, wellicht is dit een mooie partij voor je om te ondersteunen. Ze doen ontzettend goed werk en zijn druk bezig met eventuele acties rondom corona om de dieren te beschermen. Want ook deze situatie levert weer zoveel leed op. Doneren kan hier.

Het recept kun je hier vinden.

Take care,

Maartje & Lisette

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.