The Plant Pharmacy bij RTL 5 uur Live

Van 23 t/m 27 april schitteren mijn goede vriendin Maartje Borst en ik 5 dagen lang op de buis bij 5 uur Live. We maken een aantal heerlijke botanische gerechten uit mijn nieuwe boek The Plant Pharmacy. In dit filmpje vertellen we over onze liefde voor de plantaardige keuken, onze bijzondere vriendschap en wat planten voor ons kunnen betekenen.

Hieronder vind je de filmpjes en recepten van iedere dag:
Maandag: Botanische pesto
Dinsdag: Dennensiroop
Woensdag: Dashi soep
Donderdag: Electric Echinacea Elixer
Vrijdag: Chocolade Chip Dennentaart

En nog twee stoere extraatjes uit het nieuwe boek van Maartje en mij: Man.Eat.Plant. die we maakten bij Koffietijd:
Bloody Smoky Beets
Pulled Shroom Buns

 

 

2 Comments
  • Oh wat leuk! Dat wist ik helemaal nog niet. Eventjes kijken of ik jullie morgen kan zien – ik zal opschieten zodat ik niets mis 🙂

    25 april 2018 at 22:32

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.