Seasons en een sprookjesachtige pizza

Diep geraakt ben ik door het prachtige 5 pagina’s grote portret van The Plant Pharmacy in de Seasons. Ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk media is geweest en nog steeds is voor de voortbrenging van mijn verhaal en ondernemingen. Al aan het begin van mijn ondernemerschap en tijdens mijn studie aan de stylingacademie wist ik hoe belangrijk het zou zijn om taal en beeld te gebruiken om mijn verhaal te ondersteunen. Mijn verhaal, dat ook een verhaal van velen is, was namelijk geen makkelijke en die had sfeer, inspiratie en positiviteit nodig, in mijn ogen, om omarmd te kunnen worden door de massa. Het verhaal over de plantaardige keuken zou de smaakpapillen en de harten van mensen in de wereld moeten raken zodat zij een positieve en bijzondere ervaring zouden hebben, waardoor er een liefde zou kunnen opbloeien voor de culinaire en geneeskrachtige potentie van het plantenrijk, een liefde die bij mij ontstond rond mijn twintigste en eigenlijk alleen maar groter en dieper is geworden.

Inmiddels ben ik zo’n 17 jaar vegan en ondernemer en zijn het de mooie publicaties als in de Seasons, de Santé en de Happinez geweest die enorm hebben bijgedragen aan het verspreiden van dat bijzondere verhaal over die bijzonder vriendelijke keuken.

Hieronder vind je het gehele portret uit de Seasons. Wil je deze Seasons bestellen? Dat kan hier.

Tevens deelden ze online het recept voor de Sprookjesachtige pizza uit The Plant Pharmacy en hier vind je online die heerlijke Paardenbloemelixer.

 

2 Comments
  • Christa Litjens
    Beantwoorden

    Wat een práchtig artikel Lisette, ik ben zó blij met je boek! Dank je wel!

    18 oktober 2018 at 18:36

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.