The Plant Pharmacy kruidentour @ Dille & Kamille

In juli geef ik tijdens sessies van 2,5 uur een beknopte introductie in de wondere wereld van kruidengeneeskunde in de stijl van mijn boek The Plant Pharmacy en onder het thema Zomeroogst bij diverse Dille & Kamille shops.

Ik vertel over mijn meest dierbare kruidenvrienden, hoe je deze kunt inzetten bij een uch en een kuch, en hoe je simpel en eenvoudig je eigen kruidenapotheek samenstelt. Tijdens de sessie maak je tevens een krachtig elixer met kruiden passend bij jouw karakter en hoe je je op dat moment voelt, en stel je je eigen persoonlijke medicinale thee samen.

Data, tijden, locaties en inschrijven (klik op de stad om je direct aan te melden!):
Eindhoven – 6 juli – 11.00-13.30 – Update: Eindhoven is inmiddels uitverkocht

Groningen – 13 juli – 11.00-13.30 – Update: Groningen is inmiddels uitverkocht

Utrecht – 21 juli – 12.00-14.30 – Update: Utrecht is inmiddels uitverkocht.

Ik hoop je in juli te zien!

4 Comments
 • Ik wil er graag bij zijn op 21 juli!
  Groet, Brenda Bas

  28 mei 2019 at 15:56
 • Ans Gravemaker
  Beantwoorden

  Hallo Lisette,
  Wat ontzettend jammer dat de workshop in Utrecht vol zit. Dat terwijl ik nog op FB had gevraagd of je naar Utrecht kon komen.
  Bij mij letterlijk achter.
  Maar vol is vol helaas.
  Mocht er onverhoopt nog een plaats vrijkomen dan hoor ik dat heel graag van je. Lieve groet Ans

  30 mei 2019 at 11:57

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.