Wat was het mooi

Wat was het mooi. Tranen vloeiden, harten werden vervuld en vriendschappen gesloten. De Dag van Compassie werd geboren uit een verlangen van Margarit Gerrits en mijzelf om de verbinding aan te gaan met al dat leeft en om het gouden potentieel dat in ieder mensenhart klopt te vieren. We bewogen ons wonderlijke lijf tijdens een verfijnde yogales van Margarit. We ontdekten de schoonheid van het plantenrijk en haar voedende en helende kracht onder begeleiding van mijzelf. We pinkten een traantje weg bij het aanhoren van de prachtige klanken van harpiste Fraukje Ramona Weishaupt en violiste Martine Nijenhuis. We luisterden naar de krachtige boodschappen van stier Bram en stierkalfje Willem en we leerden van de sterke vertelling van Roanne Van Voorst over de tijd dat we terug zullen kijken naar nu en ons af zullen vragen hoe we ooit dieren hebben kunnen eten.

Het was een prachtig samenkomen en een helende ervaring afgelopen 29 juni op De Nobele Hoeve. Dank aan iedereen die aanwezig was en iedereen die heeft bijgedragen om deze dag tot leven te laten komen. Volgend jaar weer, dan in een ander jasje. We dopen de laatste zaterdag in juni vanaf nu om tot Dag van de Compassie.

Special dank aan: Koffie ende Koeck, The Dutch Weed Burger, Carrot & Kale, Banket Yvette, Wildflower Vegan Food, Fraukje Ramona Weishaupt, Martine Nijenhuis en alle vrijwilligers van Stichting de Nobele Hoeve. En veel dank aan On a hazy morning voor de prachtige beelden.

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.