Ecofabulous koken in alle seizoenen

Na bijna tien jaar lang uitverkocht te zijn geweest heb ik geweldig nieuws voor Ecofabulous koken in alle seizoenen! Op 14 april 2018 verscheen bij Uitgeverij Orlando een hernieuwde uitgave van deze golden oldie. Ecofabulous koken in alle seizoenen is mijn allereerste vegan kookboek waar ik met ontzettend veel plezier en liefde destijds aan heb gewerkt. We hebben de uitgave wat afgestoft, opgefrist en opgeschoond waardoor het boek zal verschijnen in een wat handzamer formaat, waardoor we de prijs konden verlagen van 29,95 naar 19,95!

Over Ecofabulous Koken

Ecofabulous koken in alle seizoenen is dé klassieker onder de vegan kookboeken. Voor deze herziene en opgefriste editie koos ik 80 van mijn favoriete plantaardige recepten, en laat daarmee graag zien dat iedereen op simpele en eenvoudige wijze een smakelijk plantaardig gerecht op tafel kan zetten. Vega klassiekers als gevulde portobello en krokante tempé hebben een ecofabulous sausje gekregen en Hollandse bekenden als stamppot rauwe andijvie, oliebollen en gevulde speculaas zijn geveganiseerd. Daarnaast geef ik voor elk jaargetijde een overzicht van seizoensproducten en deel veel (h)eerlijke recepten, zoals avocado-chocolademousse, courgettesoep met sojaslagroom, kruidige rodekool met tofu en ontbijtkoek, gefrituurde bloemkool met gemberdip, pompoencakes met rozijnen en ecofab cruesli.

In Ecofabulous koken in alle seizoenen laat ik je zien hoe mooi en lekker het is om eerlijke producten te eten, niet alleen voor het milieu, maar ook voor je eigen gezondheid en natuurlijk voor de dieren.

QUOTES & REVIEWS

Vegan Chef Maartje Borst: ‘Ecofabulous koken in alle seizoenen is een van mijn lievelingsboeken. Het staat vol waanzinnige recepten van waaruit een grote passie voor lekker eten, de verandering van de seizoenen en alles wat leeft blijkt. De recepten zijn vernieuwend en tegelijkertijd tijdloos. Ik kreeg het boek jaren geleden voor mijn verjaardag cadeau van mijn zussen, als inluiding op mijn pas aangenomen plantaardige levensstijl. Er was destijds op de Nederlandse markt niets op dit gebied verkrijgbaar, en Lisette vervulde daarom een grote behoefte met het maken van een stijlvol vegan kookboek. Dit boek heeft mij op weg geholpen om de plantaardige keuken eigen te maken en al kokenderwijs allerlei spannende smaken te ontdekken. Van ouderwets lekkere stamppot tot kastanjeadvocaat, van bananenbrood tot walnotenpesto, werkelijk alle recepten zijn even lekker!’

Lauriekoek

Shyama in Boekenland

Seeds

4 Comments
 • Inez Jagerman
  Beantwoorden

  Goedemorgen,
  Eerder stond er een recept voor oliebollen op deze website. Die vond ik erg goed.
  Is het recept in het boek hetzelfde?

  23 december 2018 at 11:25
 • Oliebollen waren weer goed gelukt. Lekker!
  Dank en een mooi 2019!

  2 januari 2019 at 06:54

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.