the best vegan burgers!

Het is tijd voor Man.Eat.Plant.! MEP is een boek, een blog en vooral een signaal aan de wereld dat het niet langer macho en niet langer noodzakelijk is om vlees te eten. MEP voedt een killer beweging waarvoor niemand gedood hoeft te worden, omdat het geworteld is in compassie en gebaseerd op de kracht van planten. Het boek verschijnt 18 september aanstaande en je kunt het alvast voorbestellen in mijn webshop!

Maar we hebben meer goed nieuws: Maartje Borst en ik hebben zojuist www.maneatplant.com gelanceerd waarop we IEDERE WEEK (in NL & EN) met umami gebombardeerde, te gekke, overheerlijke, verleidelijke en natuurlijk vegan recepten zullen posten!

We zijn al begonnen en kunnen je gelukkig maken met maar liefst VIER GEWELDIGE VEGAN BURGERRECEPTEN (don’t worry, we gaan allerlei soorten eten posten) waarvan we er drie speciaal voor Oxfam Novib ontwikkelden! Dus surf vooral naar onze nieuwe blog en blijf op de hoogte via het MEP IG kanaal.

Hieronder alvast een voorproefje op de vier overheerlijke burgerrecepten! Klik op de titel om direct door te surfen naar de recepten.

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.